9.03.2008 г., 11:29 ч.

''Заедно до край'' 

  Поезия » Любовна
668 0 0

         '' Заедно до край''

 

 

 

Слагаш края точно сега

и забравяш само за мига,

и дали това е самата истина

можеш само ти да твърдиш,

защото на края на света се намираш ти. 

 

 

Само и единствено си припомни как с теб се гледахме сляпо,

също така и как си изпращахме въздушните целувки.

И освен това имената си пишехме винаги слято,

а какво ще кажеш и за най-нежните наши милувки.

Сякаш сме били винаги аз и ти -

заедно докрай и май така останахме с тебе.

 

 

Слагаш края точно сега

и забравяш единствено за мига,

и макар аз пак да съм си сам,

като луд винаги ще повтарям,

че ми трябваш ти и че само тебе искам.

© Кою Коев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??