Feb 22, 2015, 2:09 PM

Заедно завинаги 

  Poetry
495 0 0

Слънце устните ти изгаря,

шалът бял прекрива те едва,

ний двама сме а сякаш сме далече,

в тайственост закрити сме сега.

 

Аз в бъдещето гледам

и те виждам пак с мен,

очите ти говорят,

не тръгвай никога без мен.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??