22 февр. 2015 г., 14:09

Заедно завинаги 

  Поэзия
497 0 0

Слънце устните ти изгаря,

шалът бял прекрива те едва,

ний двама сме а сякаш сме далече,

в тайственост закрити сме сега.

 

Аз в бъдещето гледам

и те виждам пак с мен,

очите ти говорят,

не тръгвай никога без мен.

© Никола Диманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??