Крача по пътеката от времето похабена,
от смразяващата пустош така заобиколена.
Мрачни мисли пръскат като порой,
удрящи силно повърхността без покой.
Депресията тихомълком пригърмява,
на таз душа крехка стените разрушава.
© Илиян Попов All rights reserved.