Изгубих те завинаги,
знам, че вече късно е,
чувствата ми неизстинали
до смърт разкъсват ме.
Изгубих те. Отиде си.
Животът ми - отблъснах го,
излъгах те, обидих те,
любовта ти - мъртва е.
Изгубих теб. Изгубих всичко.
Вече е непоправимо
и че някога си ме обичал
е минало незабравимо.
© Богдана Маринова All rights reserved.