25.09.2013 г., 16:40 ч.

Загуба 

  Поезия » Друга
470 0 0

Изгубих те завинаги,

знам, че вече късно е,

чувствата ми неизстинали

до смърт разкъсват ме.

 

Изгубих те. Отиде си.

Животът ми - отблъснах го,

излъгах те, обидих те,

любовта ти - мъртва е.

 

Изгубих теб. Изгубих всичко.

Вече е непоправимо

и че някога си ме обичал

е минало незабравимо.

© Богдана Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??