Mar 10, 2008, 6:54 PM

Загубата 

  Poetry
512 0 0
 

Да понесеш загубата,

заврян във малка стаичка, мизерна...

Сам...

Изолиран и безсилен...

Да посрещнеш болката...

Сам...

Неподготвен, слаб, фрапиран, ужасен...

Сам...

В тишината, в пустотата, в глухотата...

Сам...

 

 

И само стаичката знае...

И сърцето ми...

 

 

 

* Моля, не оценявайте!...

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??