10.03.2008 г., 18:54 ч.

Загубата 

  Поезия
495 0 0
 

Да понесеш загубата,

заврян във малка стаичка, мизерна...

Сам...

Изолиран и безсилен...

Да посрещнеш болката...

Сам...

Неподготвен, слаб, фрапиран, ужасен...

Сам...

В тишината, в пустотата, в глухотата...

Сам...

 

 

И само стаичката знае...

И сърцето ми...

 

 

 

* Моля, не оценявайте!...

© Лилия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??