Сълзи някога проронвал ли си?
За загубеното страдал ли си?
От мъка на земята падал ли си?
Любовта забравял ли си?
Никога назад не погледна.
Обърна страницата и тръгна.
Остави надежда една,
че щял си да се върнеш някога.
Да чакам смисъл има ли?
Любовта дали счупеното ще залепи?
© Стефка All rights reserved.