25 ago 2011, 9:21

Загубеното 

  Poesía » De amor
552 0 0

Сълзи някога проронвал ли си?

  За загубеното страдал ли си?

  От мъка на земята падал ли си?

  Любовта забравял ли си?

  Никога назад не погледна.

  Обърна страницата и тръгна.

  Остави надежда една,

че щял си да се върнеш някога.

  Да чакам смисъл има ли?

  Любовта дали счупеното ще залепи?

© Стефка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??