Заключени чувства ®
Не мога думите "обичам те"
да кажа с чувство и до днес!
За теб ги пазя и заричам се,
за теб са, но къде си днес!
За теб аз пазя и сърцето си!
За теб е моята душа!
Заключвам чувствата в себе си
и чакам да се върнеш с любовта!
© Мариана All rights reserved.