Jun 12, 2013, 9:43 AM

Закъснели думи 

  Poetry » Love
693 0 0

Не казвай думи закъснели,

ще дойдат при мен като ехо в тишината...

А ветровете много такива са отнесли... 

във вихрушката на самотата...

 

Не, не викай, не искам да те чувам... 

С поглед недей да ми крещиш... 

Аз отдавна не искам да те слушам... 

искам в тишината да се потопиш... 

 

Не се опитвай да ме приближаваш,

за да ме подсетиш по-добре... 

Аз не искам да се доближаваш... 

с тези думи до моето сърце... 

 

Закъсняхте страшно много... 

и ти, и твоите лъжи... 

Вървете си, вече е късно... 

аз нямам за вас сълзи...! 

 

 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??