Oct 10, 2011, 4:49 PM

Залагам и последната си вяра... 

  Poetry
746 0 18

Залагам и последната си вяра,

да мога на тъгата да платя

невярата и на съмненията наема

и сметките големи на страха.

 

Залагам себе си, за да се върна в себе си,

приела лихвата на младостта,

но за да върна вярата последна -

ще трябва да танцувам със смъртта...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??