Залагам и последната си вяра,
да мога на тъгата да платя
невярата и на съмненията наема
и сметките големи на страха.
Залагам себе си, за да се върна в себе си,
приела лихвата на младостта,
но за да върна вярата последна -
ще трябва да танцувам със смъртта...
© Веселка Стойнева Все права защищены