Залез
Залез кърваво червен
лицето ми осветява,
романтичен отблясък по кожата ми остава,
той е цветова игра на природата,
дар за хората,
носи със себе си сетивността на морето,
допълва като любовно сливане красотата на небето,
изпълва с емоция и хармония,
сътворява симфония!
© Пламена Сомова All rights reserved.