17 jul 2012, 12:56

Залез 

  Poesía » De amor
452 0 1

Залез

 

Залез кърваво червен

лицето ми осветява,

романтичен отблясък по кожата ми остава,

той е цветова игра на природата,

дар за хората,

носи със себе си  сетивността на морето,

допълва като любовно сливане красотата на небето,

изпълва с емоция  и хармония,

сътворява симфония!

 

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??