Намерих светлината, която безутешно търсех -
открих я в твоите очи -
открих много нежност и лъчи!
Но в моя свят няма място за твоята любов -
нямам място за още едно разбито сърце,
за което да ми тежи -
няма и милиметър в мен, разбери!
Не, не искам твоята нежност,
запази светлината и любовта -
може би мракът ми е съдба!
© Виолета Веселинова - Ил All rights reserved.