6 ago 2013, 11:55

Запази светлината 

  Poesía » De amor
592 0 0

Намерих светлината, която безутешно търсех -

открих я в твоите очи -

открих много нежност и лъчи!

 

Но в моя свят няма място за твоята любов -

нямам място за още едно разбито сърце,

за което да ми тежи -

няма и милиметър в мен, разбери!

 

Не, не искам твоята нежност,

запази светлината и любовта -

може би мракът ми е съдба!

© Виолета Веселинова - Ил Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??