Oct 30, 2013, 9:11 PM

Заради теб 

  Poetry
471 0 0

Заради теб

загърбих скука

и ненавист,

заради теб, единствена любов.

 

Заради теб

живота с две ръце

прегърнах,

пак за теб, единствена любов.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??