Мост,
река,
течение,
камъни-мечти удавени в лъжите,
думи изречени,
надъхват се сами те.
Гори ли в тебе огън,
или тлее?
Притихнала жарава
в нечия друга гръд,
а на мене
само ми остава
една тъжна,
заразена плът.
© Евгени Евгениев All rights reserved.
от "заразата" на отминалата, несбъдната любов и да
да открие "заразата" на нова, щастливо споделена любов!
ПОЗДРАВИ!