Заминаваш от мене ти,
но как ще преживея идните дни.
Знам, че за всичко аз съм винивна -
проклета да е таз' съдба отровна.
Надявам се да ми простиш,
че трябва с мене да се разделиш.
Защо е такъв тоз' живот -
да разделя нашата любов?
Ала щастието после ще ни озари,
красота и радост живота ще ни дари.
Трудно ти е и на теб, и на мен -
не спирам да мисля за тебе всеки ден.
Знам - обичаш ме много,
знам - с тебе ще сме дълго.
Но раздяла настъпва сега,
ала жива ще е любовта.
Не знаеш само как ми липсваш
вечер до мен да се притискаш.
Влудяващо те обичам,
завинаги на тебе се заричам!
© Лиляна Иванова All rights reserved.