Aug 23, 2008, 7:43 PM

Защо? 

  Poetry » Love
711 0 1
Защо винаги ме нараняваш?
Защо винаги ме изоставяш?
Не бях ли аз добра към тебе?
Не чувстваш нищо ти към мене...

Разбрах, не ме обичаш вече...
Разбрах, със друга искаш да си ти...
Не знам кое по тебе ме увлече...
Най-болезнената грешка в живота си ми ти...

Върви си, не, не се обръщай...
Върви, при нея ти иди...
Но никога не ме забравяй,
не забравяй как ме нарани...

© Лили Коринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • безкрайно познато сякаш го пиша аз,но се преживява ....има и после...ЛЮБОВ!!!Поздрави!!!
Random works
: ??:??