23 ago 2008, 19:43

Защо? 

  Poesía » De amor
712 0 1
Защо винаги ме нараняваш?
Защо винаги ме изоставяш?
Не бях ли аз добра към тебе?
Не чувстваш нищо ти към мене...

Разбрах, не ме обичаш вече...
Разбрах, със друга искаш да си ти...
Не знам кое по тебе ме увлече...
Най-болезнената грешка в живота си ми ти...

Върви си, не, не се обръщай...
Върви, при нея ти иди...
Но никога не ме забравяй,
не забравяй как ме нарани...

© Лили Коринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • безкрайно познато сякаш го пиша аз,но се преживява ....има и после...ЛЮБОВ!!!Поздрави!!!
Propuestas
: ??:??