Jan 26, 2012, 10:39 AM

Защо? 

  Poetry » Civilian
419 0 3

           Защо?

 

Кой има спомен

от своето раждане?

Кой има спомен

от своята смърт?

Да каже на хората

защо се изяждаме

от своето раждане,

та до своята смърт...

Или в Родината

всички се раждаме,

орисани да се...

взаимоизяждаме?

© Петър Петров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??