Защо?
Кой има спомен
от своето раждане?
Кой има спомен
от своята смърт?
Да каже на хората
защо се изяждаме
от своето раждане,
та до своята смърт...
Или в Родината
всички се раждаме,
орисани да се...
взаимоизяждаме?
© Петър Петров Todos los derechos reservados