Sep 7, 2013, 6:44 PM

Защо ме обичаш сега? 

  Poetry » Love
627 0 0

Защо ме обичаш сега,

когато сезонът заспива?

Когато бурята отлетя, когато сърцето отмира?

Защо ме обичаш сега?

Трепетни думи шептиш ми...

Горка и тежка сълза плакне и дави въздишки?



Поглед назад обърни и там ще ме намериш цяла -

с блеснали в радост очи, усмихната и засияла...

Защо ме обичаш сега?

Дъното вече усещам...

Късно е за любовта -

в отвъдното ще се срещнем...

 

07.09.2013 г.

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??