Защо ме обичаш сега,
когато сезонът заспива?
Когато бурята отлетя, когато сърцето отмира?
Защо ме обичаш сега?
Трепетни думи шептиш ми...
Горка и тежка сълза плакне и дави въздишки?
Поглед назад обърни и там ще ме намериш цяла -
с блеснали в радост очи, усмихната и засияла...
Защо ме обичаш сега?
Дъното вече усещам...
Късно е за любовта -
в отвъдното ще се срещнем...
07.09.2013 г.
© Таня Георгиева Все права защищены