Feb 16, 2011, 11:47 AM

Защо, природо... 

  Poetry
364 0 1

ЗАЩО, ПРИРОДО

 

Навъсено е днес небето,

не блесва нийде светлина.

Посърнало е пак сърцето,

надежда няма ни една.

 

За дом копнея и съпруг,

съчувствие и топлота,

но всеки ден е като друг

и все живея в самота.

 

Защо, природо, си разплакана?

Защо, сърце, и ти тъжиш?

Надеждата ли недочакана

очакваш още да спасиш?

© Анка Келешева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??