May 23, 2012, 4:43 PM

Защото те обичам 

  Poetry » Love
1074 1 2

Обичам да усещам дъха ти,

докато устните тихо казват "Обичам те"!

Обичам да усещам ръцете ти,

докато слизат по тялото ми

и бавно казват "Искам те".

Обичам да усещам устните ти,

докато целуват моите

и нежно изричат "Желая те".

Обичам да усещам погледа ти,

докато ме разсъблича

и горещо нашепва "Моя си".

Обичам да усещам тялото ти,

докато се слива с моето

и в екстаз говори "Единствена моя".

За всичко това, аз те обичам.

За това, което събуди в мен - чувства,

усещания, страст, любов.

 

 

© Живка Паскалева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??