Обичам да усещам дъха ти,
докато устните тихо казват "Обичам те"!
Обичам да усещам ръцете ти,
докато слизат по тялото ми
и бавно казват "Искам те".
Обичам да усещам устните ти,
докато целуват моите
и нежно изричат "Желая те".
Обичам да усещам погледа ти,
докато ме разсъблича
и горещо нашепва "Моя си".
Обичам да усещам тялото ти,
докато се слива с моето
и в екстаз говори "Единствена моя".
За всичко това, аз те обичам.
За това, което събуди в мен - чувства,
усещания, страст, любов.
© Живка Паскалева Все права защищены