Sep 18, 2011, 4:33 PM

Защото трябва 

  Poetry » Love
616 0 2

И пак съм сам,

изпълвам се с мъка в душата,

защото ти си там,

а аз се лутам в тъмнината.

 

И няма кой сърцето ми да сгрее,

с усмивка слънчева да ме зарадва,

душата в мене тъжна песен пее

и казва ми "защото трябва!".

 

Но аз отново ще се вдигна,

с високо вдигната глава,

напред ще продължа, за да те стигна

и не ще да съжалявам затова.

© Илия Левков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??