Друга ти си намери!
Дано друга да те нарани!
Да разбереш ти що е болка!
И да не питаш - Защо си тръгна?
Дано рани те тя по твоя начин, та от слабост нека да се влачиш!
Нека те боли, както мен боля ме...
Нека страдаш - това за отзив да остане...
Нека ти е трудно, да не знаеш какво да правиш!
Нека те съсипе и да се осъзнаеш!
Нека молиш се за прошка, но тя да е без жалост лоша!
Нека случи се това на теб и тогава имай въпроси към мен...
Заслужил си го - няма да се чудиш - така и трябва най-сетне да се случи!
Не е хубаво така, но ти пожелавам най-искрено това!!!
© Фатиме Тибер All rights reserved.