1 feb 2011, 12:03

Заслуга 

  Poesía » De amor
436 0 0

Друга ти си намери!

Дано друга да те нарани!

Да разбереш ти що е болка!

И да не питаш - Защо си тръгна?

Дано рани те тя по твоя начин, та от слабост нека да се влачиш!

Нека те боли, както мен боля ме...

Нека страдаш - това за отзив да остане...

Нека ти е трудно, да не знаеш какво да правиш!

Нека те съсипе и да се осъзнаеш!

Нека молиш се за прошка, но тя да е без жалост лоша!

Нека случи се това на теб и тогава имай въпроси към мен...

Заслужил си го - няма да се чудиш - така и трябва най-сетне да се случи!

Не е хубаво така, но ти пожелавам най-искрено това!!!

© Фатиме Тибер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??