Sep 20, 2024, 7:24 AM

Заслужен подарък 

  Poetry
7 0 0

З А С Л У Ж Е Н    П О Д А Р Ъ К

 

Времето назад не можем да върнем,

но на процесите да въздействаме можем

и в огледалото отново да зърнем

Младост наивна и палава с душа разтревожена.

 

За Господ няма невъзможни неща

и ако ти го откриеш във себе си,

отново ще усетиш романтиката на вечерта,

а през нощта ще потънеш в отминали ребуси.

 

Духът с Космични Стандарти

вечно броди и дебне в Безкрая,

готов с най-щастливите варианти,

да дари дирещите дръзки Съзнания.

 

Няма излишно време за разкатаване 

с тривиални, злободневни проблеми,

вземете се във ръце и се отстоявайте,

не позволявайте никой Свободата ви да отнеме.

 

08.09.2024 г., гр. Свищов

© Красимир Кръстев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??