З А С Л У Ж Е Н П О Д А Р Ъ К
Времето назад не можем да върнем,
но на процесите да въздействаме можем
и в огледалото отново да зърнем
Младост наивна и палава с душа разтревожена.
За Господ няма невъзможни неща
и ако ти го откриеш във себе си,
отново ще усетиш романтиката на вечерта,
а през нощта ще потънеш в отминали ребуси.
Духът с Космични Стандарти
вечно броди и дебне в Безкрая,
готов с най-щастливите варианти,
да дари дирещите дръзки Съзнания.
Няма излишно време за разкатаване
с тривиални, злободневни проблеми,
вземете се във ръце и се отстоявайте,
не позволявайте никой Свободата ви да отнеме.
08.09.2024 г., гр. Свищов
© Красимир Кръстев Всички права запазени