В родината великият Цветан се подвизаваше,
беше верен пудел на пожарникаря мафиот,
всеки нормално мислещ му се подиграваше,
че той подслушваше половината народ*!
Осъден на две инстанции, освободен на трета,
той - ухото на властта, се избави от наказание!
При толкова грехове човекът явно имал е късмета,
но не ще се докопа пак до власт - какво страдание!
*хипербола
© Георги All rights reserved.