22 may 2014, 10:39  

Цветан Цветанов 

  Poesía » De humor
339 0 0

В родината великият Цветан се подвизаваше,

беше верен пудел на пожарникаря мафиот,

всеки нормално мислещ му се подиграваше,

че той подслушваше половината народ*!

Осъден на две инстанции, освободен на трета,

той - ухото на властта, се избави от наказание!

При толкова грехове човекът явно имал е късмета,

но не ще се докопа пак до власт - какво страдание!

 

*хипербола

 

 

 

 

 

 

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??