Поръчах си Ноев ковчег--
по старите цени.
Новите не ме тревожат много,
но все някак трябва да живея!
Сега умирам бавно и блажено.
Завещанието ми е в ковчега.
Ех, дано не се подмокри!
Търпеливо наблюдавам прилива.
© Стойчо Станев All rights reserved.
Дай Боже!😃