Aug 6, 2013, 10:30 AM

Завинаги 

  Poetry » Love
605 0 9

 

 

 

 

          Задушни летни нощи

          и на щурците песента

          за копнежи невъзможни

          да поемеш ти ръката ми

          по пътища насам - натам

                                  и наникъде,

          животът ти да е в мойта

                                              длан

          завинаги ...!

 

          Ех, любов гореща,

                                   среброкоса,

          изстудена, отхвърлена

                                            и боса,

          как да те отдам

                                    в забвение,

          при толкова задушно

                                  откровение?

 

 

 

 

© Валентин Василев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??