Внезапно завърнах се, виж ме.
С очи, търсещи навред.
Да, истинска съм, докосни ме.
Застанала съм тук пред теб.
Застанала, застинала на място,
притеснена, изчервена - погледни.
Душата издирва пространство,
нетърпение в кръвта ми кипи.
Уплаши ме с почудата в очите си,
миг на безвремие, на застой.
Но щом озовах се в ръцете ти,
у мен настани се покой.
© Мира All rights reserved.