Sep 3, 2017, 1:24 PM

Завръщане 

  Poetry » Love
675 0 2

Завръщам се при теб, като ранена птица!

Аз съм твоята хубава гургулица!

Ще ми простиш ли ти сега,

че се бъркам в твоята душа?

 

Ще излекуваш ли мойте рани?

Нямаше кой да ме брани!

 

Ще успееш, аз те знам

и на теб ще се отдам!

Покажи се милостив,

обещавам, с мен ще си щастлив!

 

Няма време за прощаване,

трябва бързо да решаваме...

Как ще е занапред?

Аз да съм отпред

и всичко ще е наред!

© Мариана Лазарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??