Завръщам се при теб, като ранена птица!
Аз съм твоята хубава гургулица!
Ще ми простиш ли ти сега,
че се бъркам в твоята душа?
Ще излекуваш ли мойте рани?
Нямаше кой да ме брани!
Ще успееш, аз те знам
и на теб ще се отдам!
Покажи се милостив,
обещавам, с мен ще си щастлив!
Няма време за прощаване,
трябва бързо да решаваме...
Как ще е занапред?
Аз да съм отпред
и всичко ще е наред!
© Мариана Лазарова Все права защищены