Нека да тръгнем...
посоките стоят
пред нас
и чакат нашите решения...
още миг,
и ще ни разколебаят -
ще ни спре
всичко назад...
и ще ни върнат
многото спомени.
Нека да тръгнем...
безсмислено е всяко отлагане...
ЗАЩОТО БЕЗ
СМИСЛЕНО
ИЗВЪРВЯВАНЕ
НЯМА ЗАВРЪЩАНЕ...
© Мария All rights reserved.