8 ago 2012, 16:48

Завръщане - 3 

  Poesía » Otra
914 0 0

Нека да тръгнем...

посоките стоят

пред нас

и чакат нашите решения...

още миг,

и ще ни разколебаят -

ще ни спре

всичко назад...

и ще ни върнат

многото спомени.

Нека да тръгнем...

безсмислено е всяко отлагане...

ЗАЩОТО БЕЗ

СМИСЛЕНО

ИЗВЪРВЯВАНЕ

НЯМА ЗАВРЪЩАНЕ...

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??