Здравей, любов,
сега ли се събуди,
сега ли ме погледна
с поглед син,
отново ли сънува
пъстри пеперуди,
или ме люби
под звезден балдахин?
Здравей, любов,
със тебе съм щастлива,
отново ме погали
с нежни длани,
като река в море
във теб се вливам,
но нека утрото
не идва тъй неканено!
© Валка All rights reserved.