12 ene 2011, 18:48

Здравей, любов 

  Poesía » De amor
1232 0 23

Здравей, любов, 
сега ли се събуди,
сега ли ме погледна 
с поглед син,
отново ли сънува 
пъстри пеперуди,
или ме люби 
под звезден балдахин?
Здравей, любов, 
със тебе съм щастлива,
отново ме погали 
с нежни длани,
като река в море 
във теб се вливам,
но нека утрото 
не идва тъй неканено!


© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??