Sep 17, 2013, 9:23 PM

Земя 

  Poetry » Other
331 0 2

Болят коленете, Земя;
толкоз дълго ли ходих?
Толкоз много ли път пропътувах, Земя?
Коловози изрових ли
по гърдите ти набраздени, Земя,
та ми стиска чепикът?
Израних мисълта си, Земя,
от излишните викове.
Продължавам да крача.
Но пред тебе остана дългът ми
да колене да плача.

 

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??