17 sept 2013, 21:23

Земя 

  Poesía » Otra
330 0 2

Болят коленете, Земя;
толкоз дълго ли ходих?
Толкоз много ли път пропътувах, Земя?
Коловози изрових ли
по гърдите ти набраздени, Земя,
та ми стиска чепикът?
Израних мисълта си, Земя,
от излишните викове.
Продължавам да крача.
Но пред тебе остана дългът ми
да колене да плача.

 

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??