Dec 9, 2015, 11:59 PM  

Земята целият ме иска. 

  Poetry
295 0 2

 





Язон се завърна
и какво намери?
Каквото и Христос,
замерян с камъни.

Релсите ръждясали,
разсписание няма.
Лястовици по жиците
се събират.

 

Уморен, ще полегна
с очи да изпратя.
Земята е толкова мека,
че целият ме иска.


© Станислав Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??