9 dic 2015, 23:59  

Земята целият ме иска. 

  Poesía
296 0 2

 





Язон се завърна
и какво намери?
Каквото и Христос,
замерян с камъни.

Релсите ръждясали,
разсписание няма.
Лястовици по жиците
се събират.

 

Уморен, ще полегна
с очи да изпратя.
Земята е толкова мека,
че целият ме иска.


© Станислав Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??